Λέσχη Χειροτεχνίας

ΛΕΣΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ AΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΟΚΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Πλησιάζουν Χριστούγεννα!!!  Και...επειδή ..."των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"... λέμε να ετοιμάσουμε από νωρίς στολίδια για το σπίτι μας!!! Θέλουμε ιδέες πολλές... χειροτεχνίες από χαρτί (όπως εκείνα τα παλιά από χρυσόχαρτο που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια), πλεκτά στολιδάκια, στολίδια από πηλό ή ζύμη σόδας ή ό,τι άλλο... Περιμένουμε τις προτάσεις σας!!! Και εν τω μεταξύ την επόμενη Κυριακή 30 Νοεμβρίου πρώτα ο Θεός  θα μάθουμε από την Αλεξάντρα να φτιάχνουμε στολίδια από παλιά CD. Τα υλικα ειναι: παλιά cd, χρώματα ακρυλικά και ειδικά άσπρο, πινελάκια (αν κάποιος θέλει να τα ζωγραφίσει) εικόνες της αρεσκείας μας απο (χαρτί, χαρτοπετσέτα, ριζόχαρτο (πιο εξειδικευμένο στα είδη ντεκουπάζ), ατλακόλ, γκλίτερ, κορδέλες, ψαλίδι, μικροστολιδάκια και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Αα!! και διάφανο βερνίκι (για το ντεκουπάζ), από τη Χρυσούλα και τη Μαρία να πλέκουμε στολιδάκια με το βελονάκι και από όποιον άλλο θέλει να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του...τις ιδέες του... Σας περιμένουμε !!!!

ΛΕΣΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΟΚΟΥ
Στη σημερινή συνάντηση της Λέσχης Χειροτεχνίας του Αγροτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Μαγνησίας φτιάξαμε πλεκτά καλαθάκια με διάφορα υλικά όπως νήμα, κουρέλια και σπάγγο... Τα στολίσαμε με δαντέλες και λουλουδάκια... έγιναν καταπληκτικά!!! Και... πήραμε δουλειά και στο σπίτι...Τ ην επόμενη φορά θα έχουμε περισσότερα έργα. Αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει ένα τέτοιο καλαθάκι μπορεί να ανατρέξει στις παρακάτω σελίδες...
http://vasanakia.blogspot.gr/2014/01/blog-post_10.html
http://kerasopites.blogspot.gr/2012/12/blog-post_18.html
Την επόμενη Κυριακή 5 - 7 σας περιμένουμε!!!! Θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!

ΛΕΣΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΟΚΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Η παρέα ξανασυναντήθηκε σήμερα!!! Περάσαμε ένα δημιουργικό απόγευμα...δεν καταλάβαμε πότε πέρασε η ώρα!!! Η Χρυσούλα μας έμαθε πως να φτιάχνουμε πλεκτά τριανταφυλλάκια με τα οποία μπορούμε να στολίσουμε κασκόλ, καρφίτσες, σκουφάκια ή ό,τι άλλο υποδείξει η φαντασία μας!!! Την επόμενη Κυριακή - πρώτα ο Θεός την ίδια ώρα  5 - 7 σκοπεύουμε να ξαναβρεθούμε... Όποιος θέλει μπορεί να φέρει τα νήματά του ή κομμένα κουρέλια μαζί με τα βελονάκια του... Σας περιμένουμε !!!!

ΛΕΣΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΟΚΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Βρεθήκαμε,κουβεντιάσαμε,δημιουργήσαμε και το διασκεδασαμε!!!! Την επόμενη Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα η παρέα της χειροτεχνίας θα ξανασυναντηθεί!!! Σας περιμένουμε !!!!